Gewijzigde verkooptekeningen en technische omschrijving van de boerderij gepubliceerd

woensdag 22 september 2021

Vandaag zijn op deze website de gewijzigde verkooptekeningen en de gewijzigde technische omschrijving van de woningen in de boerderij gepubliceerd.

Tijdens de verbouw van de boerdeij met hooizolder en stal tot drie grote eengezinswoningen heeft de aannemer Paardenkooper soms geconstateerd dat de oude boerderij op onderdelen net wat anders was gebouwd dan verwacht.

Waar een nieuwbouwwoning nu aan de hand van zeer gedetailleerde tekeningen, soms zelfs in 3D, wordt gebouwd, was dat vroeger anders. Daardoor kan het noodzakelijk zijn dat bij een renovatie, restauratie of verbouwing de aannemer andere oplossingen realiseert dan aanvankelijk bedacht.

Derhalve hebben wij de verkooptekeningen en de technische omschrijving aangepast aan de situatie 'as built', waardoor de tekeningen de gerealiseerde eindsituatie weergeven.

Daarnaast hebben wij aannemer Paardenkooper de opdracht gegeven om de woningen alvast van enkele extra's te voorzien, zoals bijvoorbeeld buitenkranen.

De aannemer verwacht de woningen half november a.s. op te leveren. Om alle geïnteresseerden bij een bezichtiging te kunnen laten zien hoe het uiteindelijk geworden is, is de datum Start verkoop verplaatst van 18 september 2021 naar zaterdag 20 november 2021, van 11.00 uur tot 15.00 uur op locatie Ockhuizerweg 35 in Haarzuilens.

Er is dan een team van Beumer Garantiemakelaars aanwezig. Wij zorgen voor koffie en thee.

 

 

 

Terug naar overzicht