Ockhuizerweg 39

De locatie aan de Ockhuizerweg 39 is gelegen aan de noordzijde van het dorp Haarzuilens, net buiten de dorpsgrens. De houtopstand, de bomenrij, rondom dit perceel is nog een restant van de afscheiding van het voormalige agrarische erf. Deze houtopstand zal grotendeels behouden blijven, maar wildgroei zal worden verwijderd en opgeknapt. Op deze wijze ontstaat er een zeer aangenaam erf, waarop 3 prachtige vrijstaande woningen worden gerealiseerd op zeer ruime kavels.

3 Vrijstaande woningen

Type E
De woning is gelegen voor op het erf, aan de staatzijde. Deze woning kan ook wel het vlaggenschip worden genoemd, met een woonoppervlakte (GO) van bijna 300 m2, met 6 slaapkamers, twee volledig ingericht badkamers, een waanzinnig ruime woonkamer met rondom grote glasopeningen met schuifpuien met triple beglazing en dat op een kavel van bijna 1300 m2.

Type D
Achter woningtype E worden nog 2 prachtige vrijstaande woningen gerealiseerd. Schuurwoningen met een fraai kenmerkend overstek aan de kopzijde van de woning. Deze woningen zijn zeer ruim opgezet met een woonoppervlakte (GO) van wel 210 m2, op grote kavels van 1275 en 2600 m2. Met 4 slaapkamers zijn ook deze woningen parels te noemen.

Deze 3 nieuwbouwwoningen worden uitgevoerd met grote glasopeningen met schuifpuien voorzien van triple beglazing, bodem warmtepompen, zonnepanelen, vloerverwarming, volledig ingerichte badkamers, etc. 

Topview Ockhuizerweg 39