Achter Rijndijk 2-4

De locatie aan de Rijndijk, een voormalig agrarisch perceel achter de woningen Rijndijk 2 en 4, is een prachtige locatie met zicht op Kasteel de Haar, dat aan de overzijde van de Rijndijk is gelegen. Het landschap rondom deze locatie zal de komende jaren veranderen door de aanleg van het Parkbos De Haar. Zo ontstaat een locatie: ‘wonen op een open plek aan de rand van het Parkbos’. Het ontwerp van deze woningen ademt een sfeer die meer past bij de ligging in het bos, vandaar ook de keuze van de architect voor een rieten kap.

3 Vrijstaande woningen

Type F
De 3 vrijstaande woningen komen op grote kavels van circa 1532 tot 1700 m2. Deze ruime woningen, met wel 4 slaapkamers, hebben een woonoppervlakte (GO) van circa 205 m2. Met hun kenmerkende houtconstructie onder de overkapping op de kopgevel en het rieten dak zijn ook deze woningen een lust voor het oog.

Deze 3 nieuwbouwwoningen zijn goed geïsoleerd en worden uitgevoerd met grote glasopeningen met schuifpuien voorzien van triple beglazing, bodem warmtepompen, een warmte-terug-win ventilatiesysteem, zonnepanelen, vloerverwarming, volledig ingerichte badkamers, etc. 

Topview Rijndijk