Het plan van De haar buyten

Op drie prachtige locaties nabij het dorp Haarzuilens, vlak bij de stad Utrecht, maar toch midden in de natuur, kunt u straks wonen in één van de 16 exclusieve woningen. Op alle drie, voormalige agrarische percelen, worden schitterende woningen gerealiseerd op ruime kavels met wiedse vergezichten. Deze percelen bevinden zich verspreid rondom het dorp Haarzuilens en Kasteel de Haar.

Een kennismaking met het betere buitenleven op een van de drie prachtige locaties

Er worden 16 woningen ontwikkeld op 3 verschillende fraaie locaties, waarbij op iedere locatie de woningen met zorg worden ontworpen voor een fantastische woonbeleving. Ontdek hieronder de verschillende locaties.

topview-2.jpg
10 Woningen Ockhuizerweg 35

De locatie Ockhuizerweg 35 bevindt zich aan de rand van het dorp Haarzuilens, met een weids uitzicht over de landerijen en de Haarrijnseplas.
De bestaande boerderij op dit perceel met aangebouwde schuur zal volledig worden getransformeerd naar 3 moderne woningen. Daarnaast worden op ruime kavels 7 moderne nieuwe woningen gerealiseerd waarvan 4 woningen als 2 twee-onder-een-kap woningen en 3 woningen als 1 drie-onder-een-kap woning. De woningen hebben een woonoppervlakte (GO) van circa 161 tot ruim 250 m2.

topview-1.jpg
3 Vrijstaande woningen Ockhuizerweg 39

De locatie aan de Ockhuizerweg 39 is omgeven door natuur en landerijen, en is gelegen op korte afstand van het dorp Haarzuilens.
Op deze locatie worden 3 ruime, vrijstaande woningen gerealiseerdmet een woonoppervlakte variërend van 210 tot bijna 300 m2 op ruime percelen.

topview-3.jpg
3 Vrijstaande woningen Achter Rijndijk 2-4

De 3 vrijstaande woningen die gerealiseerd zullen worden op de locatie aan de Rijndijk hebben een fantastisch uitzicht op het Kasteel De Haar en zijn gelegen aan de rand van het door Natuurmonumenten nieuw aangelegde Parkbos De Haar. De woningen, met een woonoppervlakte van circa 200 m2, komen op zeer ruime percelen.

Bekijk de locatie Bekijk het aanbod

Ornament

“Zestien unieke woningen op drie waanzinnig mooie locaties.”