De verkoop is gestart!

Hier kunt u zich vrijblijvend inschrijven indien u geinteresseerd bent in aankoop van een woning in De Haar Buyten. Dat kan binnen uw persoonlijke account. Kijk op 'Aanbod' op deze website voor de actuele beschikbaarheid.

Heeft u al een account aangemaakt? Dan kunt u zich, binnen uw account, digitaal inschrijven voor de koop van een woning van uw voorkeur. Klik hier om in te loggen.
Heeft u nog geen account? Volg dan de onderstaande 4 stappen om in aanmerking te komen voor de koop van een woning van uw voorkeur.

Stap 1: Maak een account aan via onderstaand formulier.

Stap 2: Nadat u het formulier heeft ingevuld en op registreer heeft geklikt, ontvangt u een verificatie e-mail op het ingevoerde e-mailadres. Klik op de link in die e-mail om uw account te activeren.

Stap 3: U bent nu ingelogd binnen uw persoonlijke account. Klik op digitaal inschrijfformulier. Dat formulier is te vinden aan de linkerkant van het menu.

Stap 4: Vul alle gegevens in en onderteken het digitale inschrijfformulier. Verzend het formulier om uw inschrijving te voltooien. Uw inschrijving is vrijblijvend.