inschrijven

Fabelachtig wonen in Haarzuilens

Op drie prachtige locaties nabij het dorp Haarzuilens, vlak bij de stad Utrecht, maar toch midden in de natuur, kunt u straks wonen in één van de 16 exclusieve woningen. Wij realiseren diverse riante woningen op ruime kavels, zowel woningen in een bestaande boerderij als verschillende nieuwbouwwoningen. Ontdek het op deze website. 

De aannemer van de drie eengezinswoningen in de boerderij heeft de woningen in november 2021 opgeleverd.

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

 

Bekijk de locatie Bekijk het plan

Dame lachend
Veld met tarwe

Modern wonen te midden van historie en natuur

De nieuwe woonlocaties bevinden zich midden in de natuur, met fraaie uitzichten over landerijen, natuurgebieden, de Haarrijnseplas en in de nabijheid van Parkbos en Kasteel De Haar. Het gebied kent een lange geschiedenis met in het middelpunt het middeleeuwse 'Huis de Haar', dat aan het einde van de 19e eeuw is verbouwd tot het grootste kasteel dat Nederland rijk is.

Ornament

”Het genot van leven bij de stad Utrecht en het genieten van de natuur en de rust, dat is De Haar Buyten"

inschrijven

Een kennismaking met het betere buitenleven op een van de drie prachtige locaties

Er worden 16 woningen ontwikkeld op 3 verschillende fraaie locaties, waarbij op iedere locatie de woningen met zorg zijn ontworpen voor een fantastische woonbeleving. Ontdek hieronder de verschillende locaties.

Bekijk het plan

topview-2.jpg
10 Woningen Ockhuizerweg 35

De locatie Ockhuizerweg 35 bevindt zich aan de rand van het dorp Haarzuilens, met een weids uitzicht over de landerijen en de Haarrijnseplas.
De bestaande boerderij op dit perceel met aangebouwde schuur is getransformeerd naar 3 moderne woningen. Daarnaast worden op ruime kavels 7 moderne nieuwe woningen gerealiseerd waarvan 4 woningen als 2 twee-onder-een-kap woningen en 3 woningen als 1 drie-onder-een-kap woning. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 162 tot wel 262 m2.

topview-1.jpg
3 vrijstaande woningen Ockhuizerweg 39

De locatie aan de Ockhuizerweg 39 is omgeven door natuur en landerijen, en is gelegen op korte afstand van het dorp Haarzuilens.
Op deze locatie worden 3 ruime, vrijstaande woningen ontwikkeld met een woonoppervlakte variërend van circa 212 tot 296 m2 op ruime percelen.

topview-3.jpg
3 Vrijstaande woningen Achter Rijndijk 2-4

De 3 vrijstaande woningen die gerealiseerd zullen worden op de locatie aan de Rijndijk hebben een fantastisch uitzicht op het Kasteel De Haar en zijn gelegen aan de rand van het door Natuurmonumenten nieuw aangelegde Parkbos De Haar. De woningen, met een woonoppervlakte van circa 205 m2, komen op zeer ruime percelen.

Ontdek de omgeving

Trek stevige schoenen aan en ontdek het schitterende Haarzuilens, uw toekomstige woon-omgeving. Diverse wandelingen leiden u over historische paden, langs oude oeverwallen van de Oude Rijn, langs landerijen, de Haarrijnseplas en natuurlijk niet te vergeten de tuinen van Kasteel De Haar. Ook zijn er diverse fietspaden aangelegd in de omgeving, die kunnen dienen als heerlijke uitvalswegen voor een fijne fietstocht op een warme zomeravond. De verschillende gelegenheden in en rondom Haarzuilens, zoals restaurants en cafés met terrassen, maken uw wandeling of fietstocht compleet.

Bekijk de locatie Wandelkaart

Ornament

“Heerlijk wonen in het groene, oer-Hollandse landschap van Haarzuilens.”